Cristian & Ana-Maria | Nunta & Trash the Dress

19 august 2017. O sâmbătă deosebită pentru că am cunoscut doi miri deosebiți. Cristian și Ana-Maria sunt genul ăla de oameni lângă care îți vine și ție să dansezi la primul lor dans, care a fost unul deosebit (thumbs up guys pentru ideea extraordinară 😉 ), lângă care te bucuri sincer de dragostea lor și care debordează în fericire și voie bună.
A, și după nuntă am mers și la un Trash the Dress. A fost chiar în ultima duminică a anului în care se mai făcea plajă. Noi am fost pe una frumoasă, retrasă și… cu niște nudiști rătăciți pe acolo 🙂 După vreo patru ore de stat la umbra unei bărci (v-am zis că plaja era pustie și retrasă iar barca era unicul obiect care făcea un pic de umbră) pentru că am ajuns mult prea repede și prea devreme la locație am început a trage fotografiile. Și până la urmă ne-am ales și cu un cățel care s-a arătat extrem de interesat de… rochia miresei și a fugărit-o pe toată plaja 😀
Vă invit să îi cunoasțem împreună în pozele de mai jos. Au fost plini de energie, pasiune și zâmbete. De altfel, cum trebuie să fie toți mirii.
Și ca să vedeți cât de tare a fost la nuntă, după ce priviți fotografiile, click pe video de la final 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*